Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 169

Justin en Xenne

08 juli 2008 13:49:47


Hallo grote meid,

Dus jij zit al aan het fruit..is het wat lekker??ik krijg nog niks hihi

Zo te lezen doe je het nog steeds hellemaal top,fijn hoor!!

pas je nog wel wat in de wagenbak of zit je ondertussen al in de wandelwagen??het duurt niet lang meer of mamma bouwt mijn wagen om want in die bak zie ik hellemaal niks en is bijna ook te klein

we worden wel erg snel groot he hihi..jullie ook bijna vakantie?en gaan jullie nog weg??

je moet maar ff tegen mamma zegen dat we wel wer eens een foto van je willen zien

H5 Justin en Xenne

Baby Hofstra

27 juni 2008 18:04:51
Hallo! jullie kennen mij niet en ik jullie niet...ma ik zou een reactie zetten bij mijn vriendin..en toen zag ik dat ik met jullie naam daar een reactie neer zet!...terwijl ik niet lid ben van deze site ofzo...en bij iedereen waar ik klik zet ik een reactie neer met jullie naam..denk wil het jullie toch ff mee delen..k,weet ook niet wat ik eraan moet doen om het anders te doen!..vind het wel vet vaaag!

Ma sorry ..en zoals je ziet zet ik ook bij jullie een reactie met jullie eigen naam..en wachtwoord..vaag hoor!!

Gr Linde die niet lid is van beebiiesite!!


Baby Oenema

23 juni 2008 16:29:02
Hallo Sanne,

Alles goed daar bij jullie?? Met heit en mem ook? Hier gaat alles wel aardig, Ik pest mem nog wel eens, beetje schoppen enzo, maar dat geeft niet, dan weet mem teminsten dat ik er ben. Ik denk dat mijn Heit en Mem het wel leuk zouden vinden om weer eens bij jou te komen kijken, en bij je heit en mem natuurlijk.
Nou tot snel,
Knuf van Baby Oenema, en Dagmar


tante jol en tante hil

11 juni 2008 22:30:40
hoi lieve sanne!
wil je even aan je mem vragen wanneer ze weer nieuwe foto's van jou op deze site zet??

dikke tut fan us

oja, altijd blijven lache

Judith (babyforum)

16 mei 2008 22:45:22
He meid,

leuke site hoor, ook leuk voor later !!!
Wat een kanjer hebben jullie ook he...

Groetjes Judith

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.