Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 169

Carla

27 oktober 2008 21:34:15
Hoi Foekje & Sanne!!

Haha ja dat was wel erg toepasselijk he!
Hier gaat alles prima...en begint inderdaad lekker door te groeien
Bij jullie ook alles prima zo te zien & lezen!

We hebben ongeveer nog 8 wkn tot de kraamvisite Zou ons dat gaan lukken om voor die tijd een bakkie te doen??
hahaha...

Liefs Carla09 oktober 2008 17:11:18
hej popke!

wot stean der wer leuke foto's von dei op!

tot snel leave

dikke tut tonte jol

Justin en Xenne

22 september 2008 11:38:00


Hallo Sanne,

ik(Justin) heeft het erg naar zijn zin op school alleen ben ik na de tijd erg moe en vraagt dan of ik rond 5e al naar bedje mag

ik(Xenne) doe het ook super,ik groei ook als kool pff maar goed dat weet je mem wel want jij kan der ook wat van

ik moet eigenlijk maandag weer naar het cb maar dan zitten we nog in centerparcs... dus het is een week verschoven,dus over 2 weekjes word ik weer gemeten en gewogen zijn benieuwd!mamma denkt dat ik en jij wel aardig op 1 lijn zitten

Fijne dag nog meid,en misschien zien wij jou ook wel met joustermerke haha

H5 justin en xenne

ps:fijn dat mem weer beter is


Jasper

15 september 2008 10:52:31
Hey Sanne!

Was gezellig

Zie je met Joustermerken wel weer ;-)

Grtz

nienke

02 september 2008 10:23:34
hey lieve sanne

jeetje wat word jij al een grote meid zeg. je mem heeft wel gelijk het gaat echt super snel. ik heb ook een babytje hij heet matthew en die groeit ook als kool en ik vind het net als jou mem soms even veelste snel gaan. maar als jullie steeds groter worden blijven jullie ons ook steeds weer verassen met nieuwe dingen die jullie kunnen of ontdekt hebben. en dat vinden we natuurlijk wel super leuk. wil je de groetjes aan je mem doen en zeg maar dat ik jou site in de gaten blijf houden.
kuzz nienke

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.