Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Alweer veel te lang geleden.....

22 oktober 2008
Mem heeft het best wel druk gehad dus helaas niet de kans gehad om je site bij te werken, maar dat ga ik nu even goed maken!

Zoals ik al zei is het erg druk geweest. Heit is twee weken in Duitsland geweest. Dus moesten we het met zijn twee├źn doen. Nou dat is heel goed gegaan. Je bent wel ziek geweest. Het was de eerste keer dat je ziek was. Je wou niet eten en als je het wel deed kwam het er ook allemaal weer uit. Je had ook hoge koorts. Gelukkig was het na 3-4 dagen weer voorbij.

Ook had je een paar weken terug zo'n grote inhalator gehad van de dokter. Die gebruiken we nu ook niet meer. Het gaat super goed. Je hoesten is weg en je rochelt bijna niet meer. Dus dat is helemaal fantastisch!

Ook is je derde tandje doorgekomen! Op 12 Oktober zijn we de hele dag naar oom Jasper en tante Marjan geweest. Daar ontdekten we dat hij er bijna door was en de volgende dag was hij er al! Je hebt toen ook even flink op mem haar pink gebeten. Ik bedenk me nu wel even een keer voordat ik mijn vinger weer in je mond stop om te voelen! We hebben wel een hele leuke dag gehad in Scheveningen. Je kreeg ook nog cadeautjes. We zijn in het nieuwe huis geweest. Het word erg mooi! Als je wat ouder bent kun je gezellig naar je nichtje te logeren!

Afgelopen vrijdag zijn we bij kleine Doutsen op visite geweest. Wat een lief meisje, en nog zo klein!! Dan ben jij al best wel groot en kun je zien dat de tijd echt vliegt! Het was gezellig.

Zaterdag zijn we wezen gourmetten bij de familie Hulzinga. Maico vind het leuk om met je te spelen en haalt dan allemaal speelgoed voor je tevoorschijn. Zondag zijn we eerst op de koffie geweest bij pake en beppe Hofstra en 's avonds hebben we bij pake en beppe van der Zee gegeten.

Gisteren was pake Arjen jarig. 's Middags kwam oerbeppe Fokje eerst bij ons en later zijn we met zijn vieren naar de scheen gegaan. Daar gezellig gegeten en 's avonds de verjaardag gevierd.

Nog even en dan kan je zelf gaan zitten. Op het grote bed van heit en mem kan je het al zelf maar in de box doe je dat nog niet. Als we je in de box laten zitten dan ga je ook mooi zittend spelen en dat houd je best lang vol! Ook probeer je je dan op te trekken om te gaan staan maar je voetjes gaan dan tussen de spijlen van de box door, dus dat lukt nog niet zo goed.

Over twee weken moeten we ook weer naar het consultatiebureau. Ben benieuwd wat je gegroeid bent.

Dikke tut fan Mem

Joustermerke!

30 september 2008
Afgelopen weekend was het Joustermerke. Mem moest donderdag gewoon werken. Ik heb je om 4 uur opgehaald van het kdv en zijn we even de markt over geweest. Toen hebben we heit opgezocht. Die had al een paar biertjes op en wou wel naar huis. Op de terugweg hebben we nog een kip van het spit meegenomen en die thuis lekker opgegeten. Je hebt ook lekker van heit meegesnoept!

Jij bent zaterdag uit logeren geweest bij Simon en Hiltje. Heit en mem zijn op stap geweest. Jij hebt het gezellig gehad en wij ook! Simon en Hiltje vonden het ook super leuk dat je er was!

Zondag is heit naar Munchen vertrokken. Heit moet daar een week aan het werk. En moeten wij hem dus ook een week missen Maar we hebben het druk zat! Dus die week is zo voorbij. Zondag middag zijn we met Hiltje, beppe Anneke en tante Marrit naar de kermis geweest. We zijn wel met 6 knuffels thuis gekomen! Veel he!

Maandag morgen zijn we nog even bij Hiltje geweest. Haar vriendin Esther kwam op visite en die heeft een kleine baby, Tim, van 7 weken! Wat is dat dan weer klein! Maar wel een schatje hoor! 's Middags zijn we weer even bij de dokter geweest. Mem wou graag dat hij weer even naar je ging luisteren, want dat hoesten knapt niet echt op. Maar we moeten gewoon doorgaan met de Ventolin. Ik hoop dat het gauw opknapt!

Vandaag is Pake Henk jarig! Hoera! Gefeliciteerd pake!
Vanmiddag gaan we gezellig taartje eten!

Dikke tut fan Mem

9 jaar!!

23 september 2008
Vandaag zijn heit en mem alweer 9 jaar samen. Wat is dat eigenlijk best wel lang!! Hebben we maar goed gedaan dacht ik zo

Ook is het vandaag precies een jaar geleden dat heit je voor het eerst voelde toen je in mem haar buik aan het schoppen was!

Dikke tut fan Mem

Op de fiets!

20 september 2008
Afgelopen woensdag moest mem weer met jou naar het cb toe. Je was nu 72 cm en 9075 gram. Je was weer flink gegroeid in een maand tijd!

Omdat je wel goed kan zitten mochten we nu ook met je te fietsen! Dat is wel heel spannend! Nou vandaag was het zover. Heit en mem hebben een fietszitje voor je gekocht en toen je van bed kwam zijn we meteen gaan fietsen. Wat vond je het leuk! Op de fiets naar pake en beppe van der Zee. Helaas waren die net niet thuis. Toen zijn we doorgefietst naar Susanna en Alwin, maar Susanna was aan het werk. Toen belde toevallig Beppe Anneke. Die waren in de midstraat. Daar zijn we naartoe gefietst en even een bakje koffie gedronken op het terras. Daarna hebben we nog gezellig bij Richard en Ilse gezeten. Je hebt leuk met Britt gespeeld. Jij kon daar mooi in een karretje zitten en Britt kon mooi met je omlopen. Zo schattig! Op de terugweg naar huis zijn we bij pake en beppe Hofstra gefietst. Beppe heeft nog allemaal foto's gemaakt van jou op de fiets!

Eenmaal thuis heb je lekker gegeten en nog even spelen en naar bed. Je hebt een drukke dag gehad, maar wel een hele leuke!

Dikke tut fan Mem

Hoog tijd!

14 september 2008
Het is alweer even geleden, maar daar ben ik weer even.

Mem is een week ziek geweest. Flink de griep gehad. Het was niet zo gezellig voor jou! Heit is ook veel thuis geweest, die had het gelukkig niet zo hele druk. Du shad heit wat extra tijd voor jou. Maar gelukkig is dat nu weer voorbij en is mem weer helemaal beter.

Afgelopen week was heit de hele week vrij op een paar kleine klusjes na. Dat was wel heel gezellig.

Gisteren was tante Susanna ook jarig. Jij bent bij pake en beppe Hofstra uit logeren geweest. Dat vond jij wel leuk! Tante Marjan en Oom Jasper waren het weekend ook thuis, dus je kreeg aandacht genoeg! Je bent daar dan ook erg gek op en geniet er met volle teugen van! En zodra de aandacht even ergens anders heen gaat dan eis je hem wel weer op!

Je bent ook echt een clowntje aan het worden. Altijd iedereen aan het lachen proberen te maken met rare geluidjes en bewegingen. Als we dan lachen lig je zelf ook helemaal dubbel. Je bent zo'n heerlijk lachebekje!

Je ligt nu heerlijk te koesen. Straks weer een lekkere warme maaltijd. Daar ben je ook gek op. Je lust echt alles! Je smult dan ook alles lekker op.

Dikke tut fan Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.