Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Sinterklaas en Zwarte Piet!!

15 november 2008
Vandaag zijn we naar de midstraat geweest, want Sinterklaas kwam weer in het land!

Samen met jou heeft mem beppe Grietje opgepikt en zijn we naar de midstraat gelopen. Daar waren pake Henk en beppe Anneke ook. Later kwamen tante Joliene, oom Andre en tante Hiltje ook nog. Wat een gezelligheid!!

Het was gezellig druk in de midstraat en er waren allemaal kindjes verkleed als piet.

Eerst kwam Con Spirito langs met de band. Dat vond je al heel leuk, lekker schudden met je billen. En druk zwaaien naar Sinterklaas die er achteraan kwam. Je bent nog met zwarte Piet op de foto geweest. Je was helemaal niet bang voor hem!

Het was best wel fris buiten, dus zijn we weer richting huis gegaan. Nog even een bakje koffie bij pake en beppe Hofstra en naar huis.

Het was weer een leuke dag vol nieuwe ervaringen!

Dikke tut fan Mem

JAAAAAAAAH!!! Deel 3

11 november 2008
Alweer iets nieuws! Sinds vandaag kruip je ook vooruit! Nou ja, kruipen.. je zet je handjes op de vloer en trekt jezelf vooruit!

Ook ga je nu steeds je knieƫn optrekken en daardoor kom je nu ook steeds verder! Het gaat wel heel langzaam, maar je komt vooruit.

We zijn super trots op je!!

Dikke tut fan Mem

JAAAAAAAAH!!! Deel 2

09 november 2008
Vorige week ging je in de box staan, dus hebben we de box helemaal op zijn laagst. Toen was het even gebeurd met het optrekken.

Maar vanavond was het zover. Je ging je helemaal optrekken tot staan!! Je viel wel weer snel om, maar je hebt het wel gedaan!!

Uit logeren

03 november 2008
Heit en mem zijn afgelopen weekend naar Scheveningen geweest om tante Marjan en Oom Jasper te helpen met verhuizen. Mem had vorige week maandag gewerkt in plaats van vrijdag. Toen heeft tante Joliene op je gepast. Je hebt nog een hele mooi sjaal van haar gekregen. Bedankt tante Joliene!

Vrijdagmorgen om vijf uur is heit samen met pake Arjen richting Scheveningen gegaan. Dat was wel heel vroeg. Gelukkig konden wij nog even blijven liggen. Mem heeft je om acht uur bij beppe Anneke gebracht en daarna heb ik nog de tafelstoel en de buggy bij tante Hiltje gebracht. Toen kwam beppe Grietje mem ophalen. Ook wij zijn toen samen naar Scheveningen gegaan.

Eenmaal daar hebben we eerst lekker geluncht en daarna zijn we begonnen met het schoonmaken van het nieuwe huis. Heit en pake hebben een hokje in de tuin gebouwt. 's Avonds hebben we met zijn allen in het nieuwe huis geslapen.

Zaterdag zijn we ook nog druk bezig geweest en om half zes zijn heit en mem weer naar huis gegaan. Toen hebben we je opgehaald bij Simon en Hiltje. Daar had je de afgelopen nacht geslapen. Je hebt ook nog hele mooie nieuwe kleren van hun gekregen. Bedankt Simon en Hiltje!

Daarna zijn we lekker naar huis gegaan. Lekker weer in ons eigen bedje slapen.

En omdat we zo goed hebben geholpen met verhuizen nemen tante Marjan en Oom Jasper ons en pake en beppe mee naar Vlieland voor een heel weekend! Is dat niet leuk!! Dan ga je voor het eerst op de boot! We hebben er super veel zin in!

Vandaag is mem met jou naar het cb geweest. Je bent weer goed gegroeid. Je was nu 9860 gram en 73.5 cm. Goed he! We gaan nu wel weer je hele dagschema veranderen. Want je word natuurlijk wel ouder! (wel een beetje te snel )

Dikke tut fan Mem

JAAAAAAAAH!!!!!!

29 oktober 2008
Mem had jou even zittend in de box gezet en toen ben ik de was uit de wasmachine gaan halen. Heit was bij jou in de kamer toen hij ineens heel hard mem riep! Ik kom aan rennen en jij zit lekker in de box en heit staat erbij. Mem vraagt aan heit wat er aan de hand is. "Nou..." zegt heit, "Sanne ging STAAN!!!"

Je ging helemaal uit jezelf staan en bent toen om gevallen. Maar je hebt het wel gedaan!

Mem heeft natuurlijk meteen de box naar beneden gedaan.

Alweer een stapje verder.... Wat gaat dat toch snel!

Dikke tut fan Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.