Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

We hebben het uitgevonden!!

24 december 2008
Jaja, het is zover. Je hebt het ineens te pakken!! Je ging zondag staan in de box!! Je stond helemaal trots te kraaien en te lachen. Geweldig!! Heit en mem stonden er natuurlijk bij te glunderen!!! Mem heeft meteen foto's en filmpjes gemaakt.

Je moet nu nog even uitvinden hoe je weer het beste kan gaan zitten. Het heeft nu al een paar harde vallen opgeleverd. Gelukkig heb je er geen last van en ga je gewoon verder.

Ook staat er een filmpje op je site. Deze heeft mem gisteren gemaakt. Ook in het fotoalbum staan weer nieuwe foto's! Ga maar gauw even kijken!!

Dikke tut fan Mem

Bijna Kerst!

21 december 2008
We zijn alweer bijna bij de kerst! Het word een hele bijzondere, want het is jouw eerste en onze eerste als gezin! We hebben er zin in!

Afgelopen vrijdag is mem weer met jou bij de huisarts geweest, want je was nog steeds aan het hoesten. Sinds we van Vlieland terug zijn gekomen heb je daar al last van. Je hebt nu een peninceline kuur gekregen. Hiermee en met de Ventolin samen gaat het al een stuk beter! Gelukkig maar.

Vorige week ben je het hele weekend bij pake en beppe van der Zee geweest. Heit en mem waren het weekend weg met onze vriendenclub. Wij hebben een super weekend gehad en jij ook!!

Afgelopen zaterdag is mem naar Debbie geweest en hebben we in Alkaar gewinkeld. Mem kon het natuurlijk niet laten en heeft weer allemaal leuke kleren voor je gekocht... En voor mem zelf.. helaas niet gelukt. Volgende keer beter, maar mem heeft wel een leuke dag gehad.

Vanmorgen zijn we bij pake en beppe Hofstra op de koffie geweest. En vanmiddag kwam tante Joliene langs. Samen met Joliene hebben we lekker pizza gegeten.

Van de week zullen we nog kerstinkopen moeten doen. Gaan we gezellig even naar de midstraat. Die is helemaal versierd met witgespoten kerstbomen. Eerste kerstdag gaan we naar pake en beppe van der Zee en tweede kerstdag gaan we naar pake en beppe Hofstra. We gaan er gezellige dagen van maken!!

Dikke tut van Mem

Bah Ziek!!

08 december 2008
Vorige week vrijdag begon de dag goed. Je was bij pake en beppe van der Zee. Ze brachten je thuis en er was nog niets aan de hand. Hans, Janet en Irma waren hier om een borreltje en je hebt lekkere rode bieten gegeten. Toen mem naar bed zou had je je hele bed eronder gespuugd. Dus even met heit onder de douche en weer naar bed, maar je moest nog meer spugen. Je hebt bij mem op bed gelegen totdat je lekker sliep. Verder heb je prima geslapen de rest van de nacht.

De volgende dag begon goed, maar in de middag ging het weer mis. Het zelfde verhaal als de dag ervoor.

Zondags was het ook weer hetzelfde verhaal als zaterdag. Maar mem werd nu ook ziek!

Maandag ben je daarom bij pake en beppe van der Zee geweest. Kon mem even uitrusten! Heit kwam ook eerder uit zijn werk, want die was ook ziek! Na het avond eten kwam je thuis en weer gespuugd!

De rest van de week ging het ook zo. Woensdag heeft mem daarom maar de dokterswacht gebeld en we konden langskomen. Gelukkig zag je er gezond uit en had je geen uitdrogings verschijnselen. Want je wou bijna geen drinken hebben en je plasluiers waren daarom er ook bijna niet. Maar gelukkig niets aan de hand. De dokter zei wel het virus wel 10 dagen kon duren!

Vandaag heb je sinds een aantal dagen weer wat fruit gehad. Hopen dat het nu beter gaat!

Dikke tut fan Mem

Sinterklaas!

06 december 2008

Ook op de Dodo van Haskastraat was het vandaag feest,
Want de Sint is ook hier langs geweest.

Zoveel cadeaus, een hele berg,
Dat vond onze Sanne echt niet erg!

Ze is dit jaar erg verwend door Sint en Piet
Waar ze moest beginnen dat wist ze niet!

Al dat moois allemaal voor haar,
Lieve Sint, hopelijk tot volgend jaar!


We hebben een super leuke avond gehad. Eerst mocht Sanne haar cadeaus uitpakken. Ze heeft allemaal super leuk speelgoed, een boek en kleertjes gekregen. Ze is er erg blij mee.

Toen Sanne op bed lag hebben we met zijn allen (heit, mem, pake en beppe van der Zee, pake en beppe Hofstra, tante Marrit, tante Joliene, oom Andre, Simon en Hiltje) eerst even gegeten en daarna was het tijd voor de cadeautjes! We hadden lootjes getrokken. Mem had beppe Grietje en heit had beppe Anneke. We hebben allemaal erg leuke cadeaus gehad en iedereen was erg creatief met de gedichten.

Bedankt allemaal voor de super leuke en gezellige avond!!

Dikke tut fan Mem

Weekend Vlieland

25 november 2008
Van tante Marjan en oom Jasper hebben we een weekendje Vlieland cadeau gekregen. Omdat we zo goed hadden geholpen met de verhuizing! Nou dat is wel heel leuk natuurlijk!!

Afgelopen vrijdag was het zover. Mem had lekker de hele dag vrij om in te pakken. Dat was ook wel nodig.... Nog even een boodschapje, wat opruimen auto inladen en gaan! Eerst naar de Scheen pake en beppe en Marjan en Jasper ophalen en toen op naar Harlingen! Het was wel koud en het waaide heel hard! Op de boot heb je de hele tocht gezellig bij beppe Grietje zitten spelen. Eenmaal op Vlieland zijn heit en mem met jou naar het huisje gelopen. Pake en Jasper hadden fietsen gehuurd en beppe en Marjan zijn gaan boodschappen. Je was hartstikke moe. Je had de hele dag nog maar even geslapen. In het huisje hebben we je bed in elkaar gezet en heb je nog even heerlijk een tukje gedaan. 's Avonds hebben we lekker bami gegeten. Ook jij hebt er lekker van mee gesmult! Daarna even onder de douche met heit, de pyama aan en lekker naar bed. Je hebt geslapen als een roosje! Komt vast van die heerlijke zeelucht!!

Zaterdagmorgen wilden we even op het strand gaan kijken, maar het was zo koud en het waaide zo hard dat heit en pake samen met jou een bakje koffie zijn gaan halen. Mem is met beppe, Jasper en Marjan nog wel even het strand op geweest. Brrrrrrr....

's Middags heb je weer even lekker geslapen en daarna zijn we het dorpje even ingegaan. Je hebt nog een heel mooi setje van beppe gekregen. Een rokje met een vestje. Bedankt beppe!! Mem heeft nog een shirtje en een badjas van Lief! voor jou gekocht. Daarna zijn we heerlijk uit eten geweest en zijn we met de taxi naar huis gegaan. Je was erg moe. Je hebt dan ook weer lekker geslapen die nacht.

Zondag was het weer al een stuk beter en zijn we weer naar het strand gelopen. Nu kon jij ook even mee. Dus je hebt nu voor het eerst de zee gezien. Vond je wel leuk en interressant. Daarna de tassen klaar zetten en weer naar de boot. Ook nu heb je weer de hele tocht lekker bij beppe zitten spelen. En nog voordat we in de auto zaten lag je te slapen. Je was bekaf! Op de terugweg nog op de scheen geweest even Marjan en Jasper gedag zeggen en toen lekker naar huis.

Eenmaal thuis heb je nog even lekker geslapen. Mem is toen ook maar even gaan liggen.

We hebben een super leuk weekend gehad!! Bedankt Jasper en Marjan!! En pake en beppe!!

Dikke tut fan Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.