Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Weer even een berichtje..

21 januari 2009
Lieve Sanne, wat gaat de tijd snel voorbij. Nog eventjes en dan ben je alweer jarig. Je bent ook al zo'n grote meid. Gezellig brabbelen, dansen op de muziek, klappen, kruipen, steeds willen staan. Je probeert je nu overal aan op te trekken, maar dat lukt niet altijd en dat vind je dan ook niet leuk. Gekke bekken trekken kan je ook heel goed. We liggen dan ook vaak om jou in een deuk!

Bij tante Marjan en oom Jasper word het ook spannend. Het kleine famke ligt met haar kontje naar beneden en wil niet draaien. Ze blijft lekker zitten zoals ze zit. Daarom word ze met een keizersnee gehaald. Net zoals jij geboren bent. Het duurt nu ook niet lang meer dat je kleine nichtje er is. We zijn zo nieuwsgierig!

Dikke tut fan Mem

Brrrrrrr.....

10 januari 2009
Het is echt koud!!

Zo koud, dat er ijs ligt en we kunnen schaatsen!! Het is al een hele poos goed aan het vriezen. Vanmiddag zijn we even naar het Nannewiid geweest. Het was er erg druk. Tante Joliene wou ook even schaatsen dus die was met ons mee. Later kwamen tante Marjan en oom Jasper ook nog. Toen hebben we met zijn allen koffie gedronken bij ons thuis. Dat vind je wel heel gezellig. Hoe meer visite hoe beter!! Je geniet altijd van alle aandacht, en anders zorg je wel dat je het krijgt! Tante Marjan heeft een hele dikke buik, want het babymeisje kan heel snel komen! Tante Marjan hoeft nog maar 4 weekjes te wachten tot ze is uitgerekend. Snel gaat dat he! Is je nichtje er al bijna!

Vanavond gaan we bij oom Andre op verjaardag! Hiep Hiep Hoera!! Want vandaag is hij jarig. Beppe Anneke komt zo even op je passen. Alleen merk je er niet zo veel van, want je ligt al heerlijk te koesen in je bedje.

Dikke tut fan Mem

Het nieuwe jaar 2009!

05 januari 2009
Het nieuwe jaar, en het begon meteen goed!

Oujaarsdag heeft mem oliebollen gebakken. Ook zijn er wat mensen langs geweest. Het was erg gezellig. Heit had het ook heel gezellig in de achtertuin gemaakt. Een tent gebouwd en een kacheltje erin. Dat had hij heel leuk gedaan!

's Avonds hebben Alwin en Susanna het oude jaar bij ons uitgezeten. We hebben het erg gezellig gehad. Net voor 12 uur werd je even wakker, maar viel ook meteen weer in slaap. Toen ben je door het vuurwerk heen geslapen! Heit had ook wat vuurwerk gekocht. Toen het meeste kabaal voorbij was werd je even wakker. Mem heeft je lekker opnieuw ingestopt en daarna heb je heerlijk geslapen. Tot 10 uur zelfs!!! Je had zeker door dat heit en mem wel wat slaap konden gebruiken. Het was wel een beetje laat geworden....

Nieuwjaarsdag zijn Jol en Andre even langs geweest. Ook zijn ze even blijven eten.

Vrijdag zijn we bij oude beppe op verjaardag geweest. Je kreeg natuurlijk alle aandacht en hebt het dan ook naar je zin gehad. Oude beppe vond je ook zo leuk!

Verder hebben we een rustig weekend gehad.

Vandaag moesten we weer naar het consultatiebureau. Je was nu 10.255 kg en 76.5 cm. Je groeit hartstikke goed! Je bent bijna 1 en dan mag je weer vanalles meer. Vandaag nog 4 weekjes wachten en dan is het zover!

Tante Marjan is dan ook bijna uitgerekend. We vinden het best wel spannend en zijn dan ook erg nieuwsgierig! Je eerste nichtje!

Dikke tut fan Mem

Bijna 2009!

31 december 2008

Iedereen een hele fijne jaarwisseling!

Wij wensen jullie allemaal een gezond, gezellig en liefdevol 2009!

Liefs van Peter, Foekje en Sanne

Op naar het nieuwe jaar!

27 december 2008
De kerst is weer voorbij. We hebben leuke dagen gehad.

Woensdag zijn Harry, Petra en Myrthe langs geweest. Ook kwamen Steven, Bram en pake Arjen even langs. Het was erg gezellig. Harry en Petra zijn ook blijven eten. Voor hun duurt het ook niet meer zo lang dat hun baby word geboren. Ze is iets later dan tante Marjan uitgerekend.

Eerste kerstdag zijn we bij pake en beppe van der Zee geweest. Tante Joliene, oom Andre, tante Marrit en Simon en Hiltje waren er ook. We hebben heerlijk gegeten. Lekker gourmetten. Jij hebt lekker van het stokbrood mee gesnoept. Je was super lief en veel lachen! Je lag pas om 9 uur op bed!

Tweede kerstdag heb je lekker uitgeslapen tot kwart voor negen. Even rustig opstarten en 's middags naar pake en beppe Hofstra. Tante Marjan, oom Jasper en beppe Fokje waren er ook. We hadden heel gezellig cadeautjes onder de boom. Je bent weer erg verwent met al die leuke cadeaus! Ook hier hebben we weer lekker gegeten. Ook weer gourmetten, met kaas fondue erbij. Hmmmm..... lekker! Je hebt lekker je eten opgegeten en nog weer lekker meegegeten van het stokbrood! Dat vind je wel lekker! Ook weer om een uur of negen naar bed. Je was super lief!!

We hebben erg gezellige kerstdagen gehad!

Dikke tut fan Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.