Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Oeps...

20 april 2009
Hoog tijd dat mem weer even een stukje schrijft. De tijd gaat ook zo snel..

Het laatste weekend van Maart zijn we met Susanna en Alwin naar de Huttenheugte geweest. Het was een super leuk en gezellig weekend! Lekker gezwommen, geluierd, geyatzeet(??), gegeten enz. enz. Het weer was wat slechter, maar dat heeft de pret niet gedrukt! Super!!

1 april was heit jarig. Je hebt een mooie tekening gemaakt voor zijn verjaardag. Ook een dag later op het kdv ben je aan het verfen geweest. Heit vond het super leuke en mooi! We hebben een gezellige dag en avond gehad met veel visite.

14 april was tante Joliene jarig. We zijn er na je middagslaapje naartoe gelopen. Het was heerlijk weer! Lekker achter in de tuin een gebakje gegeten en gespeeld. We zijn blijven eten en jij bent daar op bed gegaan. Heit en mem hebben nog even feest gevierd en zijn 's nachts weer met jou naar huis gegaan.

Een dag later was Hiltje jarig. 's morgens hebben we eerst nog even op Mila gepast. Je vond het nu bere interressant. Eerst vond het altijd maar wat eng zo'n klein baby'tje die geluidjes maakt en beweegt, maar nu was je er niet bij weg te slaan. Alleen maar bij Mila willen zijn!
Mem heeft nog 2 mon chou taarten voor Hil gemaakt. 's Middags zijn we daar natuurlijk ook heen geweest. Weer lekker in de achtertuin gespeeld en taart gegeten.  's Avonds ben je thuis op je eigen bedje gegaan en zijn heit en mem even om en om op verjaardag geweest.

We hebben de laatste dagen geweldig weer! We zijn veel op de fiets weg. Gisteren is mem met jou het gat om gefietst. Een leuk stukje! We kwamen koeien, schapen en paarden tegen en we hebben ook nog bij de bootjes staan kijken. Je vond het geweldig! Je had veel praatjes op de fiets. En hoi roepen naar iedereen die we tegen kwamen.

Straks als je wakker bent moeten we naar het cb toe. Je krijgt dan weer 2 prikjes. Mara daarna gaan we even bij Susanna kijken.

Morgen krijgen tante Joliene en oom Andre de sleutel van hun nieuwe huisje! Kun je daar straks ook gezellig naartoe te logeren!

Dikke tut van Mem

Heitie jarig!

01 april 2009
HIEPERDEPIEP HOERA!!!!!!

Mijn heitie is vandaag jarig.

Er komt allemaal visite die veel gezelligheid met zich meebrengen.

Het word vast en zeker een leuke dag!!

Dikke tut

Weer helemaal beter!

25 maart 2009
Gelukkig zijn we weer helemaal de oude. Je bent vrijdag bij pake en beppe van der Zee geweest en je knapte aardig op. Gaandeweg de dag begon je steeds meer te eten en werd daardoor ook weer lekker actief! Dus hebben heit en mem besloten dat je lekker bij pake en beppe bleef slapen. Mem zou de volgende dag Bram en Nienke helpen met verhuizen en heit had een biljart toernooi. En omdat je uit logeren was hebben heit en mem even in de kroeg om het hoekje gekeken en zijn we heerlijk uit eten geweest. Samen met Bram, Nienke, Nienke haar moeder en Marcel. Het was erg gezellig en lekker... Maar niet te laat naar huis want mem moest weer vroeg op.

Zaterdag heeft mem jou tussen de middag weer opgehaald. Het was prachtig weer dus zijnw e even leker naar de midstraat gewandeld. Ook hebben we bij Heidi een bakje koffie gedronken.

Maar toen was mem maandag aan de beurt. Waarschijnlijk had je me even lichtjes aangestoken, want mem was niet helemaal fit. Gelukkig was heit 's middags mooi op tijd thuis en is mem haar bedje weer ingedoken. Pfoe... dat was ook wel even nodig zeg!!

Gelukkig voelde mem haar dinsdag veel beter en konden we de speeldate met Sandra en Tije gewoon door laten gaan. Wat een pracht om jullie samen te zien spelen!! Jullie hadden pret voor tien!! Dat kan wel vaker!!  Het was hartstikke gezellig!
's Middags moest mem met jou naar het cb toe. Ondanks dat je ziek bent geweest was je weer goed gegroeit. Kijk maar eens in de groei grafiek! Eigenlijk had je de prikjes moeten krijgen, maar omdat je net zo ziek bent geweest hebben we het maar even uitgesteld. En we gaan het aankomende weekend weg, dus wil mem je ook niet ziek hebben!

Vanmiddag zijn we bij Lida en Sanne geweest. Ook daar ben je gezellig aan het spelen geweest. Je werd wel heel snel moe en ontzettend warm! Gelukkig had je geen koorts. Dus viel het wat mee. Lida en Sanne... we doen het snel een keer over!! Gezellie!!

En aankomend weekend gaan we lekker naar de Huttenheugte. Samen met Susanna en Alwin. We hebben er zo veel zin in! Lekker zwemmen en allemaal leuke dingen doen!! En dit zal onze enigste 'vakantie' ook wel worden dit jaar aangezien we in de zomer gaan verhuizen.. spannend!!!
 
Natuurlijk laat mem even weten hoe het weekend was en mem zal proberen zo veel mogelijk foto's te maken. Mem heeft ook een heel mooi badpak voor je gekocht en die moet wel even geshowd worden....

Lieve pop mar lekker koese! We hoare in hiele soad fan dei!!!

Dikke tut fan Mem

Op bezoek bij de dokter

19 maart 2009
En ja hoor. Je bent weer ziek. Weer aan de diarree en overgeven. Gelukkig is het overgeven al wat minder, maar die poepbroeken... De wasmachine draait overuren!

Vanmiddag zijn we even bij de dokter geweest, want je wilt helemaal niets eten en met het drinken gaat het ook steeds slechter. Alleen je melk wil je hebben (gelukkig nog). De dokter zag dat je keel wat rood was en je amandelen zijn geirriteerd. Gelukkig nog niet ontstoken. Daarom wil je dus niets eten. Het doet je zeer! 

Maar zo blij als je bent ga je lekker door en ben je gelukkig niet zo ziek meer als zondag. Toen heb je de hele dag met mem op de bank gelegen. Lekker tegen me aan kruipen en af en toe even slapen. Vind mem wel eens lekker dat je zo lekker bij me ligt, maar liever niet dat je dan ziek bent!

Mem moest vandaag eigenlijk werken, maar heb vrij genomen. Nu kon mem lekker de hele dag bij jou zijn en even met je naar de dokter. Er is nix aan om zo naar het kdv te moeten. Als je je wat goed voelt ga je morgen lekker naar pake en beppe toe.
 
Dikke tut fan Mem

De Zon!!

11 maart 2009
Jaja het is heerlijk weer vandaag! We zijn zonet al even lekker de midstraat in geweest. Lekker met het zonnetje erbij!

Afgelopen weekend was Mila bij pake en beppe Hofstra uit logeren. Zaterdagmiddag zijn we gezellig met beppe en Mila de midstraat even door gelopen. Even pronken met twee van die prachtige meiden! Mem had wat lekkers gekocht en dat hebben we heerlijk bij de koffie opgesmikkeld. Mem heeft Mila een flesje gegeven en lekker met haar gekletst. Wat is ze toch een schatje! Heit kwam later ook en hebben we met zijn allen chinees gegeten. Je was hartstikke moe dus na het eten zijn we meteen naar huis gegaan. Kon jij lekker gaan slapen. 

Je bent de laatste 2 weken 's morgens heel vroeg wakker. Om een uurtje of 6 en dan wil je niet meer slapen! Het zijn wel hele lange dagen voor je, want je wilt overdag ook niet extra slapen. Hoe houd je het toch vol!

Gelukkig ben je er niet minder vrolijk door. Overal waar je je aan vast kan houden daar loop je langs en kruipend maak je het hele huis onveilig. De katten zijn dan ook vaak het slachtoffer... Gelukkig vinden ze het niet zo erg en anders gaan ze uit zichzelf wel naar buiten.  

De site is ook een beetje veranderd. Mem zal zo ook weer even nieuwe foto's in het fotoboek zetten. Even zien of dat ook lukt. En misschien wat andere kleurtjes op de site!

Dikke tut fan Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.