Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Schandalig.......

29 augustus 2009
Door alle drukte heb ik site een beetje verwaarloosd....
Vanaf nu gaat mem proberen het beter te doen!

We wonen nu al een paar weken in ons nieuwe huis. Je hebt het hier super naar je zin! Lekker buiten spelen, binnen meer ruimte en je hebt nu ook een prachtige slaapkamer! De foto's zal mem wel in je album zetten. We hebben een andere computer, en de meeste foto's staan nog op de andere. Mem zal proberen ze hier nog te plaatsen.

Je word al zo groot! Er komen steeds meer woordjes bij! Je zegt nu: Kom! (en met de vinger beweging erbij), beer, sa (zo). dear (daar in fries), koeke (koekje), ietse (fietsen), mooi,  en nog van alles.
Ook allemaal dieren geluidjes: poesjauw ( poesje mauw), koke boe (koetje boe), ggggg (varken), ssss (slang), oeh oeh (aap), af  af (hond), ka ka (eend), wauw (leeuw) ---> ook zeg je dit als je iets mooi vind.

Tegenwoordig wil je ook zelf eten. En het gaat steeds beter. Hangt wel een beetje van het eten zelf af maar je knoeit steeds minder. Ook een gewone drinkbeker word steeds interessanter. Met het mooie weer doet mem er water in en kan je lekker zelf drinken. Dan is het ook niet zo erg als je knoeit.

In ons nieuwe huis hebbenw e ook een bad. Dit vind je ook geweldig!! Je zit er bijna elke avond even in, en maar heen en weer glijden door het water! Prachtig om te zien!

Mem zal nu even wat nieuwe foto's in het album zetten. Krijg steeds meer klachten.....

Dikke tut fan Mem

Sorry!

03 juli 2009
Het is hier ook zo hectisch! Mem kan even niet de tijd vinden om je site bij te houden...

We zijn erg druk met de verhuizing. Het meeste klussen is achter de rug en morgen gaat alles over! Maandag komt er nog sierpleister op de muren beneden, dus gaan we eerst nog even op de Eeltsjebaes logeren. Dar zitten we niet in de bende en is lekker rustig.

Je bent ook wat ziek geweest de laatste dagen. Het was ook zo warm! Gelukkig ging het vanmiddag wat beter. Je bent nu bij Simon en Hiltje uit logeren. Dat is even wat rustiger voor jou.

Zodra mem weer tijd heeft en als het internet overgezet is naar het nieuwe adres, dan zal mem eens goed je site bijwerken. Er mogen ook wel even wat nieuwe foto's op. Je bent zo aan het veranderen, uiterlijk en in je koppie! Er komen steeds meer woordjes uit en probeert ons na te praten. Zelfs al een paar namen! We zijn super trots op je en houden heel veel van je!

Dikke tut van Mem

Wat een drukte!

15 juni 2009
Het werd wel weer eens tijd voor een nieuw bericht...

Het is druk in huize Hofstra / van der Zee! 2 juni hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen! Dus we zijn lekker bezig met klussen. Je krijgt ook een hele mooie nieuwe kamer! Het eindresultaat laat ik dan natuurlijk hier even zien. Je bent op het moment veel bij de pakes en beppes, zodat heit en mem ons nieuwe huis helemaal mooi kunnen maken.

Ook is heit het hele weekend weer in Amsterdam aan het werk. Dus zijn we met zijn tweetjes. Ook is hij donderdag en vrijdag nog even weg.Maar we redden het wel samen!

Je stapt nu ook overal in de rondte. En als het je lukt loop je ook zo weg zonder achterom te kijken, kleine reiziger! Lekker nieuwsgierig. Maar mem moet nu wel ogen in haar achterhoofd hebben..

Vanmorgen zijn Sandra en Tije te spelen geweest. Was heel gezellig. Jij en Tije spelen zo leuk samen! We hadden bijna buikpijn van het lachen om jullie. Echt te schattig!

Mem zal nog even  wat foto's in het album zetten. Loop een beetje achter...

Dikke tut fan Mem

Los lopen deel 2!

13 mei 2009
Vorige week woensdag heb je zoveel gelopen dat je er de volgende dag geen zin meer in had. Zodra we je in het midden van de kamer zetten dan raakte je in paniek en zelfs de kleine stukjes tussen de tafel en de bank durfde je al niet meer te lopen. Maar ach.. het komt vanzelf wel weer dachten we.

Nou dat is waar! Sinds gister middag ben je weer druk bezig! Zomaar ineens besloot je maar weer eens los te lopen en sindsdien is het hek van de dam! Vanmorgen toen je van bed kwam vond je het eerst wel weer eng maar een paar uurtjes verder ging je toch ineens weer!

Mem heeft ook even een filmpje erop gezet.

Nu ben je echt een grote meid. Het ziet er zo anders uit nu! Heit en mem zijn super trots op jou!!

Dikke tut fan Mem

Ja ja ja!! Een nieuwe mijlpaal!!

06 mei 2009

JE LOOPT LOS!!!!!

Je liep al een tijdje kleine stukjes los, maar nu is het helemaal klaar. Je loopt sinds vanmorgen helemaal los. Je kon ook niets anders doen vanmorgen. Je ligt dan nu ook heerlijk te koesen. Even bijkomen van alle beweging!

Het lijkt wel of leer je nu elke dag wat bij. Je geeft handkusjes, je kan je puzzeltje al maken en je leert ook allemaal woordjes. De woordjes die je nu zegt zijn:

* Heit
* Poes
* Lekker
* Danke
* Mooi
* Pake
* Beppe
* Die ( en erbij wijzen )
* Hoi
* Dada (en erbij zwaaien)
* Bah

Je snapt ook al goed als ik iets van je vraag. Als ik je vraag waar je beker is zoek je hem op en ga je drinken. Als ik vraag wat doet de koe dan zeg je Boeoeoeoe. Als je het liedje van Ladu Gaga - Pokerface hoort roep je de hele tijd Mama (zit in het liedje). En allemaal van die leuke dingen.

Wat word je toch al groot!! Heit en mem zijn super trots op je!! We houden heel veel van je!

Dikke tut van Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.