Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Oudjaar is zoooo 2009!

31 december 2009
Nog even en dan ligt 2009 weer achter ons. Op naar 2010!

Het afgelopen jaar is het het jaar geweest dat jij je eerste verjaardag hebt gevierd, je eerste stapjes hebt gezet, je eerste woordjes zijn gezegd en al zo'n wijs meisje bent geworden!

Helaas zijn er ook minder leuke dingen gebeurt. Tante Hiltje is ernstig ziek. Ze is zo dapper en hebben veel respect voor haar en Ome Simon! We hopen natuurlijk dat ze nog heel lang bij ons mag zijn. We gaan ervoor in 2010!!

We hebben ook een hele leuke kerst gehad. Kerstavond hebben we met de hele club bij Simon en Hil gegeten. Eerste kerstdag hadden we helemaal niets. Een heerlijke dag gehad. Tweede kerstdag zijn we 's morgens eerst naar het Speelbos geweest. Dit vond je helemaal geweldig. Vooral de grote glijbaan!
's Middags zijn we naar pake en beppe Hofstra gegaan en daar was de hele familie. Je hebt natuurlijk Mila weer bedolven onder de tutsjes! We hebben een leuke avond gehad en heerlijk gegeten!

Vandaag op oudjaarsdag gaat mem oliebollen bakken. En vanavond gaan we naar Susanna en Alwin. Daar gaan we lekker eten en het oude jaar uitzitten. Ben benieuwd wat je van het vuurwerk vind!

Dikke tut van Mem


Voor alle vriendjes en vriendinnetjes van Sanne:

De allerbeste wensen voor 2010!

En voorzichtig met het vuurwerk natuurlijk...!

Winter!!

17 december 2009
Toen we vanmorgen wakker werden, was er een grote verassing.... SNEEUW!!! Dat had je ook nog niet eerder gezien, en leuk dat je het vond!! We zijn vandaag veel buiten geweest. Even bij heit langs op zijn werk, bakje koffie bij beppe Grietje, weer naar huis met de slee van pake en beppe, even koese, en weer naar buiten!! Slee'en, slee'en en nog eens slee'en.Ook tante Marrit en tante Joliene kwamen even langs. Die wilden zelf wel even zien wat je van de sneeuw vond. En na zo'n actieve en geweldige dag wil het natuurlijk heeeeerlijk slapen!

We hebben echt een super dag gehad vandaag! Mem heeft de foto's al in het fotoalbum.

Dikke tut fan MemFeestmaand

10 december 2009
December is alweer even onderweg. Afgelopen zondag hebben we sinterklaas gevierd op de Scheen. Beide pake's en beppe's waren er en tante Joliene en Marrit ook. Het was super gezellig. Toen we 's middags op de scheen kwamen had je nog niet geslapen. Misschien was je wel wat zenuwachtig... Dus heb je eerst nog een uurtje daar geslapen. Toen je van bed kwam vond je het wel wat vreemd dat iedereen er was. Want ja, pake en beppe van der Zee die horen niet in dit huis.. Toen je net wat gewend was vlogen de pepernoten ons om de oren. Dat was vast en zeker zwarte piet!! Hier schrok je wel wat van, maar die grote mand met cadeaus maakte veel goed! Je hebt allemaal mooie cadeaus van de sint gekregen. Een keuken, pop, kassa, loopfiets, servies, koffertje, kleren, reuzenrad van little people, dora dvd, pannenset voor bij de keuken en boeken. Je bent erg verwend! Je vond het dan ook prachtig! Je lag pas om  half 10 op bed!

Ook waren tante Marjan, oom Jasper en Mila in Joure. Vrijdag had je bij pake en beppe geslapen, dus dat was wel gezellig met zijn allen! Je bent ook erg gek op Mila!

Je bent erg leuk aan het spelen met je nieuwe speelgoed. Mem heeft meteen wat oud spul naar zolder gebracht. Je nieuwe pop is baby en je loopt er ook echt als een moeder mee rond. En dan lief instoppen, want "baby sapen!" (slapen). Je bent ook druk thee an het zetten en uitdelen, lekker eten koken e.d. Echt super om te zien! En de loopfiets, die gaat overal waar jij gaat. Je kijkt tv, drinkt, eet op de loopfiets. Erg grappig!

Ook komen er steeds meer woordjes bij en je plakt ze ook vast! Je kan je al heel goed duidelijk maken. Dat vind mem ook wel prettig!

Dikke tut van Mem

Sinterklaas!

16 november 2009
Zaterdag was het weer zover. Sinterklaas en zijn pieten zijn er weer!

Dus hup, op naar de midstraat! Je was helemaal onder de indruk van de Pieten. Telkens als er een voorbij kwam dan riep je: Piet, Piet! En ook Kaas (sinterklaas op jouw manier) vond je reuze interressant. Hij kwam zlefs even een handje geven. Toen hij dichterbij was vond je het stiekem wel eng, maar toch ook wel spannend. Nog even met Piet op de foto. Dit vond je wat minder.. toch wel eng zo dichtbij..

Over een paar weken is er alweer pakjesavond. Zouden ze ook bij ons langskomen dit jaar??

Dikke tut van Mem

Update

26 oktober 2009
Het is alweer even geleden, maar hoog tijd voor een update over us poppie!

Je word al zo een grote meid!! Er zijn veel die zeggen dat je op je memmie lijkt. Nou.. dat vind mem wel leuk! En praten!! Je zegt ook al meerdere woorden achter elkaar. Ik vind het zo knap!! Je bent heel lief voor andere kindjes. Vooral voor je nichtje Mila! Het liefst geef je haar de hele dag tutsjes en kroepkes!

Je favoriete speelgoed is je buggy met de pop en je serviesje is ook erg in trek! Je kan je prima zelf vermaken, maar vind het ook leuk om samen te spelen! Vanmorgen heb je samen met mem voor het eerst met de klei gespeeld. Nou dit kan wel vaker. Je vond het zo leuk!

Ook ben je gek met je pake's en beppe's (of beppie's zoals jij het altijd zegt!) Je tante's noem je allemaal Lillie. Ik denk dat dat komt omdat we tante Joliene altijd Liene voor jou noemen, want Joliene is wel een beetje moeilijk.. Je noemde haar toen Lillie, maar nu zijn Marrit en Marjan ook Lillie. Want ja, twee keer een pake en beppe, dus waarom niet meerdere Lillie's.. Moet er altijd wel om lachen, het klinkt in ieder geval heel grappig!

We hebben nu ook een zitje achter op de fiets. Je werd nu toch echt te groot om voorop te zitten. Je zat zo goed als met je knieen tegen mem haar stuur aan, dus hoog tijd om achterop te mogen zitten. Vind het nu wel heel kaal voor me als ik fiets. Het was wel heel gezellig om je voorop te hebben.

Ik zal snel weer even foto's in het album zetten.

Dikke tut fan Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.