Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Alweer een week verder..

01 september 2008
Ik blijf het maar zeggen, maar de tijd vliegt echt! Morgen ben je alweer 7 maanden oud!!

Vorige week woensdag ben je met mem, beppe Anneke en Tante Hil naar Ikea geweest. Je hebt je ogen uitgekeken. Dus slapen ho maar! De terugweg in de auto heb je even heerlijk liggen tukken. Dat krijg je van al die indrukken!

Donderdag ben je weer op het kdv geweest en vrijdag bij pake en beppe Hofstra. Je hebt het weer heerlijk naar je zin gehad!

Zaterdag zijn we lekker wezen wandelen naar de midstraat en zijn we even bij Hans, Janet, Jose en Irma geweest. Irma lag lekker te koesen op bed, dus die hebben we helaas niet kunnen bewonderen. Volgende keer beter!

Daarna zijn we nog even bij Andre en Heidi en de kids geweest. Daar hebben we nog even lekker gegeten en toen naar huis. Jij moest naar bed en heit had een feestje van de motorclub.

Zondagmiddag zijn we met Bram en Nynke naar Makkum geweest. Het was ook zo warm! Lekker pootjebaden. Nog heerlijk op het terras gezeten met een ijsje. Je hebt er ook heerlijk van mee gesmuld! Daarna naar huis en nog gezellig gegeten met zijn allen.

Het is weer een druk weekje geweest, maar daar heb jij gelukkig niet zo veel last van. Je geniet van alle aandacht die je krijgt. Je kan al heel goed zitten en brood eten gaat ook steeds beter. Lekker op de korstjes kauwen vind jij wel leuk en lekker natuurlijk!

Dikke tut fan Mem

Update

22 augustus 2008
De werkweek (2 dagen..) zit er weer op. Je bent gisteren weer op het kdv geweest en vandaag bij pake en beppe van der Zee.

Gisteren was ome Jasper ook jarig! Jammer dat we er niet naartoe konden gaan, maar mem en heit moesten beide werken en konden geen vrij... Gelukkig hebben ze zonder ons ook een leuke dag gehad haha In september gaan we er wel een dagje naartoe. Maar ze gaan eerst nog lekker op vakantie. Tante Marjan heeft ook een baby in de buik! Leuk he!! Jouw neefje of nichtje word in februari verwacht dus precies een jaar jonger dan jij! Zelfs mem is nieuwsgierig! Maar gelukkig vliegt de tijd voorbij en is het straks zomaar februari!

Je begint nu echt een beetje te brabbelen. Je houdt hele verhalen en kijkt ons dan zo aan van: Begrijp je het?? Zo schattig! Je haalt ook de meest rare capriolen uit om ons aan het lachen te maken! En het zitten gaat ook heeeeeel goed! Je houd het steeds langer vol en corrigeert jezelf steeds meer. Je valt nu niet zo snel meer naar achter en opzij! En als je dat wel doet is heit of mem natuurlijk altijd in de buurt om je op te vangen! Het is ook zo leuk om te zien hoe je leuk aan het spelen bent. Je houdt ook alles in de gaten!

Met het eten gaat het ook prima. De flesjes gaan nog steeds goed leeg en fruit lust je ook wel! Het warm eten gaat ook steeds beter. Je lust de meest vreemde combinaties! Ook zit je na het eten er helemaal onder. Gelukkig zijn er hele makkelijke doekjes te krijgen dat het ook zo weer schoon is! Binnenkort gaan we de middagfles eraf doen en vervangen door iets anders. Ben benieuwd hoe dat zal gaan!!

Dikke tut fan Mem

Feest!

18 augustus 2008
Hiep hiep hoera! Tante Marrit is vandaag jarig! Gezellig op visite vandaag!
Nynke is vanmorgen ook al even op de koffie geweest. Druk dagje vandaag!

Ook moesten we vanmiddag naar het consultatiebureau. Je was nu 8610 gram en 67.5 cm. Goed gegroeid dus! Verder waren ze erg tevreden over jou.

Wij gaan het feest weer in. Heit komt zo ook hier naartoe en gaan we met zijn allen lekker eten.

Dikke tut fan Mem

Weer thuis..

13 augustus 2008
De vakantie is weer voorbij.

Gisteren zijn we weer thuisgekomen. De avond voordat we weg gingen kwam je eerste tandje door!!! En nu heb je er al twee!! Het zitten gaat ook steeds beter. Steeds wat meer oefenen.

Je hebt het wel naar je zin gehad op de camping. Je kon er ook heerlijk slapen! Dat heb je dan ook veel gedaan.

Je begint ook lekker te brabbelen zoals: mememememem, mamamamamamam, bahbahbah. Erg leuk!

Mem moet morgen alweer aan het werk, dus begint het allemaal weer. Morgen ga je ook weer naar het kdv. Je bent wel veranderd in een paar weken tijd. Je vaste begeleidster heeft je al een week of 6 niet gezien, en je bent wel veranderd in die weken!

Maar vandaag nog even lekker thuis en rustig aan.

Dikke tut fan Mem

Vakantie!

28 juli 2008
We hebben vakantie!!!!

De caravan staat al een week bij de deur en zijn hem nu zo langzamerhand wat aan het inpakken. Woensdag gaan we twee weken weg! En de reis gaat naar Ommen! Jaja een hele wereldreis!! haha

Het is nu ook ontzettend warm weer. Gelukkig heb je er weinig last van. Je slaapt alleen wat meer. Het is natuurlijk ook erg vermoeiend. Gelukkig gaat het iets afkoelen deze week. Ook het onweer vond je niet erg. Je hebt er heerlijk doorheen geslapen. Ondanks dat het er best wel heftig aantoe ging. Het heeft de hele avond en nacht wel doorgerommeld. Maar je sliep lekker door.

Je kan ook al steeds wat beter zitten. Al val je nog wel snel opzij. Je wil nu ook graag overeind. Liggen is niets meer aan. We hebben de kinderwagen nu ook omgebouwd tot buggy. Dit vond je wel heel leuk. Je kunt nu natuurlijk ook veel beter om je heen kijken. Je vind alles heel interressant.

Nog twee nachtjes slapen en dan lekker op vakantie. We hebben er zin in!! Ik hoop dat jij het ook naar je zin zult hebben. Maar dat komt vast wel goed.

Dikke tut fan Mem

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.