Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Alweer even geleden...

18 februari 2011
Wel een jaar om precies te zijn.. Tijd om weer eens een verhaaltje te schrijven dus.

Je bent net jarig geweest. Al een hele grote meid van 3 jaar!! Het gaat zo snel allemaal. Je kletst ons de oren van het hoofd!!
Je favoriete bezigheden zijn tv kijken, je bent helemaal gek van disney films, buiten fietsen, puzzelen, tekenen en verven. Ook speel je graag met de playmobil. En met je pop kun je ook tijden omtutten.

Ook ga je over een paar weekjes al een grote zus worden!! Mem is nu 32 weken zwanger van je broertje of zusje. We weten nog niet wat het word, net als bij jou toen. Spannend he!! Je hebt er ook erg zin in. Je geeft me de hele dag kusjes en ook de buik krijgt kusjes, word geaait en elke keer als ik auw zeg kom je meteen bij me om me te 'troosten' Je gaat echt een hele goeie grote zus worden! Ik weet het zeker!!
Het kamertje is ok klaar en je kijkt steeds in de wieg of er al een baby is.

Mem zal eens zien of ze hier eens wat vaker een verhaaltje kan schrijven!

Dikke tut!

Wat een weken..

25 februari 2010
De woensdag na je verjaardag was je de hele dag bij beppe Anneke. Mem moest werken. Samen met beppe ben je nog bij tante Hiltje geweest. Jullie hebben het erg gezellig gehad. Donderdag kreeg mem een telefoontje dat het heel slecht met tante Hil ging. Na een hele lange dag van wachten en een slechte nacht slapen werden we vrijdagmorgen gebeld dat tante Hiltje niet meer bij ons is. Maar tante Hiltje zal altijd bij ons zijn en ze zal altijd naar ons kijken, want tante Hiltje is de mooiste ster die in de lucht is. Zo kunnen we haar altijd nog zien. Jij was tante Hil haar engeltje en prinsesje en dat zul je altijd blijven. Ze heeft een mooi plekje in onze herrinneringen en in ons hart en daar zal ze altijd blijven.

Dikke tut van Mem

Wat een feest!

03 februari 2010
Zo zeg! Wat ben jij verwend op je verjaardag! En wat een leuke dag was het!

's Morgens waren beppe Anneke, beppe Grietje, tante Joliene en Tjallien langsgeweest. Je mocht de kaarsjes van de taart uitblazen en we hebben heerlijk van de taart gesnoept! Allemaal mooie cadeaus gehad en lekker gespeeld. Na je middagdutje kwamen Bram en Nienke, Heidi, Maico en Iris, Sandra en Tije, Harry en Myrthe, Susanna en Alwin, en de beide pake's en beppe's. Wat was het gezellig! We hebben ook nog lekker papat gegeten. Na een lange dag met allemaal mooie cadeaus en lekker spelen kon je 's avonds heerlijk slapen.

2 jaar alweer. Wat gaat dat snel! Onze grote kleine meid! Heit en mem houden heel veel van je!

Dikke tut

Hieperdepiep Hoera!!!

02 februari 2010
Sanne is vandaag 2 jaar!!

Vandaag groot feest. De hele huiskamer is prachtig versierd. Het ziet er zo gezellig uit!

Toen je wakker was hebben heit en mem voor je gezongen. Dat vond je wel heel leuk!
Straks de feestkleren aan en laat de visite maar komen!

Sanne, poppie, een hele fijne dei hjoed! Dikke tut fan dien mem

Nog een paar nachtjes koese...

30 januari 2010
En dan ben je jarig!! Nu duurt het niet zo lang meer.
Maar eerst nog een paar andere feestjes. Gisteren was Mila jarig. Die houd vanmiddag haar verjaardag samen met tante Marjan. En vanmorgen gaan we naar Tije, want zij is 2 jaar geworden vandaag!
Hieperdepiep Hoera!

Mem heeft wat een rotweek achter de rug. Het gaat niet zo goed met tante Hiltje. Mem moet dan zo af en toe wel eens even huilen, maar dan ben je zo lief voor mij en gaat me helemaal troosten.

Je word al echt een grote meid. Je gaat steeds duidelijker praten, en word al echt wijs. Us poppie!

Vandaag hebben we een leuke en gezellige dag en volgende week gaan we heerlijk van je verjaardag genieten!

Dikke tut van Mem


Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.